Vi säger NEJ till Regeringens erkännande av Palestina som stat!

David
Gäst

/ #19

2014-10-13 10:17

PALME DEN SKAMLÖSE SOVJETAGENTEN SOM GRUNDLADE SVENSKA STÖDET FÖR ETT PALESTINA

Ett utmärkt initiativ att gå emot vänster-regeringens erkännande av det s.k. Palestina. Regeringslinjen 2014 är verket från årtiondena innan, av PLO, KGB och Olof Palme.

Att Olof Palme var en sovjetisk agent har mörkats av våra politiker. Enbart en f.d. SÄPO-chef har yttrat sig offentligt om bevisen gentemot den f.d. statsministern. Enligt You-Tube intervju med förre chefen för SÄPO:s Ryss-Rotel, Olof Frǻnstedt fick denne mottaga information från CIA-chefen Angleton som visade på Palmes skuld.

Bl.a gav Palme order till SÄPO:s chefer att avsluta samarbetet med CIA och påbörja sambete med KGB. Ordern efterlevdes inte. Olof Pales arbete för KGB är orsaken till att han även gav sitt oreserverade stöd till ett Palestina.

Israel har genom sin historia, de två kungadömena, Israel och Judah, den juridiska rätten till Västbanken. Palestina har aldrig funnits som en stat. Israel har vunnit alla krig, så varför avträda land till de s.k. palestinierna?

S-regeringen går Israels fienders ärende, de och de partier som stöder dem är en skam för Sverige. Dessa riksdagspartier stöder den KGB-operation  som startades av Olof Palme. Vi som känner till detaljerna mår illa var gång detta Palestina får stöd av svenska partier och enskilda. Politiska beslut måste baseras på kunskap, på vetskapen om gott och ont, inte på ett drev under partikongresser som leder till politiskt korrekta beslut i linje med den vänstervridna tidsandan.