Vi som blivit drabbade av DogRescue!

Denise

/ #7

2014-10-02 15:47

Jag och min hund athena har råkat ut för dogrescue.
Jag köpte athena 2012 från ordförande i dogrescue. Sen förra sommaren så skulle hon ha tillbaka athena och sa att jag hade stulit henne från hon och hennes sambo/man? 
Om jag inte återlämna henne inom ett dygn så skulle jag bli polisanmäld för stöld av athena.
Jag och ordförande i DR hade gjort en avbetalningsplan innan allt hände,dock så skicka hon tillbaka dom sista pengarna flera ggr för att hon inte ville ha dom och sa även då att athena var deras fast jag försökte betala de sista av betalningen. Jag och mamma var hos polisen flera gånger för att jag fick hot och sånt av dom.. Men nu är de lugnt peppar peppar och athena har de bra hos mig. 
Men fick dock en anmälan på att jag miss skötte athena i vintras och de kan inte vara någon annan än ordförande i DR som gjort den för en hämnd för att hon inte fick som hon ville med athena så då gjorde hon ett nytt försök för att jag skulle bli av med min ögonsten..

 

Gjorde en lång historia kort, och dom som inte tror på detta är upp till dom som tror att DR är som bra och inte har gjort nått av detta men säger bara en sak det finns massor av bevis.. 

 

det är många som jag har pratat med genom nätet och i tel so m har blivit drabbade av dom så de är inte så jävla konstigt att denna listan kom fram och de är  jag så jävla glad över.

Jag hoppas med hela mitt hjärta att DR går i graven så att de blir nå slut på de hela så inga mer råkar ut för dom för de är nog många nu...

 

En stor guld medalj till dig Cleo som starta denna insamling.