Ställ Länstyrelsen till svars för denna inhumana slakt!


Gäst

/ #16

2014-04-17 12:10

Vi lever i en totalitär fascistisk stat. Hela västvärlden är på väg att bli det vi en gång fruktade, var rädda för, såg på med skräckblandad förtjusning - Sovjetunionen, DDR/ÖstTyskland, Kuba, Kina, NordKorea m.fl. Skulle vi vara fria och självständiga? Majoriteten (läs dom med mest pengar och då också makt) bestämmer över minoriteter. Demokrati, alltså folkstyre, kanske verkar jämlikt. Men det är inte mer rättvist än diktatur. Dom som inte vill leva efter majoritetens vilja, blir tvingade att göra det. Hur man än vrider och vänder på detta, så är det förtryck.

Så länge du inte kränker någon annan människas rättigheter (inte juridiska lagar, utan mänskliga rättigheter) eller begår brott mot andra människor, varför skulle inte du få leva ditt liv så som du vill och strävar efter? Allt annat som regleras juridiskt, utöver mänskliga rättigheter blir tvång och förtryck för andra individer. Ingen i västvärlden är fria och självständiga. Vi får inte göra vad vi vill med vårt liv, våran kropp och vår hälsa.

Idag lever vi för staten och myndigheterna. Staten och dess lakejer kontrollerar, styr och övervakar oss och våra liv minutiöst. Varenda aspekt av våra liv är noggrant förordnat och reglerat juridiskt. Det ska vara precis och exakt tvärtom. Alla lagar, förordningar och regler som faktiskt styr våra liv, för vem skull är detta? Vänd på det. Det är staten och alla myndigheter som ska regleras, styras, kontrolleras och övervakas av oss! Det är våra liv som ska underlättas. Inte statens och myndigheternas "arbetsuppgifter". För då är det ett totalitärt styrelseskick.

Denna vidriga och hemska händelse visar klart och tydligt det jag säger. Maktmissbruk från myndigheternas sida. Den enskilda individen har absolut ingenting att sätta emot. Myndigheterna har en tungt beväpnad armé, polisen, till sitt förfogande. Det spelar ingen roll vad som är rätt och fel i nuläget. Det avgörs alltid i efterhand. Staten, Myndigheter, Domstolar, Sjukvården och Polisen är vad en enda enskild individ har emot sig. Om du nu mot all förmodan skulle få rätt i efterhand, vad spelar det för roll? I det här fallet kommer dessa djur aldrig komma tillbaka.