Läkemedelsverkets rätt att förbjuda örter som använts för hälsan?


Gäst

/ #216

2014-02-19 13:59

Sluta hymla med att det finns dolda negativa agendor med att använda läkemedel eftersom de flesta sådana faktiskt innehåller kemikalier som ej är bra för oss och till och med kan skapa mer problem än det var innan (kolla i www.fass.se om biverkningar). Kan det finnas någon annan tanke med läkemedel än att hjälpa folk att bli friska? Varför "råkar" vi då fortfarande år 2014 ut för olika typer av virus varje vår och höst när det oftast inte finns något sådant kvar under sommaren? (och nej, man blir inte förkyld på grund av väder och fukt utan genom bakterier och virus). Och varför dyker det oftast upp lämpliga vacciner till respektive sådana virus lagom i tid? Är det en slump? Och varför återuppstår olika sjukdomar efter att ha varit "utdöda" sedan länge(ex lunginflammation och löss), tänk efter är det naturligt? Kom ihåg, de som arbetar med detta på högre nivåer (exempelvis de inom läkemedelsindustrin som genererar mångbiljardbelopp på detta varje år), de kanske inte alltid gör detta för VÅRT bästa utan tvärt om för SITT EGET bästa. Ta reda på fakta om detta och låt er inte längre luras av alla så kallade "vetenskapliga" undersökningar som går att vrida och vändas till fördel för de som betalar undersökningen och som ej är objektiva.

Sluta också ge er på alla som arbetar med Naturmedel exempelvis inom de alternativa och komplementärmedicinska branscherna som verkligen försöker hjälpa folk att bli friska utan kemikalier och även gör det varje dag.

I botten handlar detta bara om pengar och makt och att de inom läkemedelsindustrin är rädda för hälsosam konkurrens ifrån de som arbetar med Naturmedel. Läkemedelsindustrin har så mycket pengar att de kan "köpa sig" av med sina konkurrenter genom att påverka massmedia och EU med hjälp av lobbying till att ändra lagstiftningen till sin fördel och gå deras intressen. De försöker inte göra sig av med naturmedel på marknaden för att dessa är farliga, utan tvärt om för att de fungerar alldeles utmärkt, det görs bara för att slippa konkurrens.

Naturmedel fungerar precis lika bra som läkemedel fast utan några biverkningar(bevisat många gånger om av alla de som arbetar inom dessa branscher och även av alla de som dagligen använder dessa naturmedel). Sluta ljug om detta! De naturliga medlen är ofarliga och gör nytta utan att skada individen men det går inte att tjäna lika mycket pengar på att personer exempelvis odlar sina egna växter och gör sig själva friska...

OM DU VILL BESTÄMMA VAD DU SKALL STOPPA I DIN KROPP SJÄLV OCH HUR DU SKALL MÅ FRAMÖVER, UTAN ATT NÅGON ANNAN TALAR OM FÖR DIG VAD DU SKALL GÖRA - SÄG IFRÅN NU!

VAKNA UPP OCH SE VAD SOM HÄNDER, DU BLIR MANIPULERAD ATT TRO NÅGOT SOM EJ ÄR SANT. DAGS ATT SÄGA IFRÅN NU!