Adoptörer från DINASARK


Gäst

/ #10

2013-03-02 17:23

Det är så tråkigt att journalister bara vill skriva om det som skapar "stora" rubriker och inte sätta sig in i hela Dinas Arks verksamhet.
Allt jobb de gör i Rumänien för Gatuhundarna, kastreringskanpanjer och att de hundar som lever i Rumänien får ett bättre liv och kanske även någongång en bättre status.
Sedan kunde de väl även skriva om hur bra det flesta hundarna fått det i de nya hemmen och vilka underbara hundar de verkligen är.
Kan tänka mig att det under flera år kommit in någon enstaka hund som inte klarat av att anpassa sig i en familj, men jag tror att dessa hundar kommer ifrån flera olika organisationer och länder och inte enbart ifrån Dinas Ark.
Så innan man lyfter dessa missnöjda adoptörer, prata även med några av oss nöjda adoptörer och se att detta inte bara är en plåga för dessa hundar utan flera av dem är väldigt lyckliga hundar.

Vill bara avsluta med att åter igen berömma dessa underbara varelser som så glatt tar emot sin nya familj i sitt nya land med ett så stort och tacksamt hjärta.
Jag har själv adopterat 4st glada, friska hundar som anpassat sig otroligt snabbt och bra i sin nya miljö, medans då jag tidigare tagit hand om svenska omplaceringar, så har dessa hundar tagit mycket längre tid att anpassa sig i sin nya miljö och varit stressade, aggresiva och ibland har avlivning varit de ända alternativet för dem.
Så min nästa hund kommer åter igen att vara en fd.gatuhund!!