Vi kräver Göran Hongas avgång !!!

Kontakta namninsamlingens skapare

Diskussionsämnet har skapats automatiskt av petition Vi kräver Göran Hongas avgång !!!.


Gäst

#1

2015-02-27 07:23

Den gubben vill inget annat än ha uppmärksamhet och ser bara dollartecken I allting!!!

Gäst

#2

2015-02-27 07:55

Kanske dags att byta ut VD när han har suttit så länge på VD posten, så vi får in någon som har framtidstro och nytänkande och respekterar VCS fullmäktige vilja.
Benita

#3

2015-02-27 08:50

Vi behöver någon med visioner som får vårt VCS att växa och blomstra bla locka hit patienter från övriga Finland. Vi ska inte plocka bort specialsjukvård från sjukhuset - tvärtom vi ska hitta en person som vill arbeta för framtida utveckling och förbättring inom VCS. Honga är inte den personen. Hans omdöme fungerar inte mera. Han kan inte tala med pressen en enda gång utan att tala illa om hjärtkirurgin. Det har spårat ur ordentligt.


Gäst

#4

2015-02-27 09:32

det skall vara nya beslutsfattare .dom gamla är förbrukade.

Denna post har tagits bort av personen som skrev den (Visa detaljer)

2015-02-27 09:34


Mikael

#6

2015-02-27 10:08

Vi har ett mycket bra sjukhus med kompetenta läkare och kompetent och duktig vårdpersonal. Låt oss värna om det och utveckla det. Dock har sjukhusledningen dessvärre alltför länge drabbats av oärlighet, girighet, inkompetens samt brist på empati och omdöme. Låt oss byta ut ledningen med Göran Honga i spetsen för att återskapa tron på VCS och dess förmåga att utvecklas till högklassigt centralsjukhus med samtliga patienter i centrum. Det tjänar alla på. 

Iakttagaren

#7 De tror de själva är så perfekta

2015-02-27 21:21

Det här en lista för de som tror de själva är perfekta. Den drivs av folk som lever för att kritisera men som aldrig ställer upp i val själva och som inte tar något eget ansvar. Genom att sitta bredvid och klaga så får man inget gjort men det känns säkert bra. 

Inte perfekt, men nästan :)

#8 Re: De tror de själva är så perfekta

2015-02-27 21:45

#7: Iakttagaren - De tror de själva är så perfekta 

 Nej, vi tror inte att vi är perfekta. Vi kanske inte ställer upp i val, men vi deltar i diskussion och vill påverka på många olika sätt. Vi tror på närdemokrati, vi tror på Österbotten och österbottningarna. Vi vill ha ett välfungerande centralsjukhus och en bra ledning är en av de viktigaste sakerna då.

Om man är med att planera sote-område och vill nermontera hjärtkirurgin från VCS, om man först tycker att det inte är  så viktigt att lyssna på folkets vilja och sedan mittiallt säger att närdemokrati är viktigt, om man först tycker att allt skall cetraliceras i Åbo och sedan efteråt tycker att det var väntat och bra beslut, att det inte blev så....då måste man vara beredd att ta emot kritik. Och kritiken är befogad.

 

 

 

 

 

janne nordlund

#9 Re: De tror de själva är så perfekta

2015-02-28 04:53

#7: Iakttagaren - De tror de själva är så perfekta 

 Undrar vad stor dåd iaktagaren gjort då? o förresten vad har val med denna fråga o göra? folk har väl rätt o utrycka sin åsikt eller måste man va politiskt vald för o få öppna munnen?

Veronica ilojoki

#10 Re: Re: De tror de själva är så perfekta

2015-02-28 12:48

#9: janne nordlund - Re: De tror de själva är så perfekta 

 håller med Janne Nordlund!!! Vad har den mannen gort för stordåd av det jag vet så är det bara dåliga saker han gort o gör!! Handlar inte om att vara perfekt det är ingen men han har inte gort något för att göra sig förtjänt av vårat förtroende!!! tvärtom!!! Han varit här i Vasa i över 10 år nu! Dax för en ny MaN eller kvinna som vill stödja vårat

vcs och utveckla o lyssna på folket!

 

 


Gäst

#11

2015-02-28 14:10

För hans åsikter som jag inte tycker om.