Behåll 25an till Balltorp & turer med än 2ggr i timmen

  • Buss 25 går numera 2ggr i timmen, skriv på för att få tillbaka 6ggr i timmen. Västtrafik bara försämra och försämra för oss i övre Balltorp. I övre Balltorp finns 3 förskolor, även flera dagmammor, skola med fritidsverksamhet, ungdomsgård, fotbollsplan, golfbana med tillhörande sportanlägning och flera boende. Nu vill Västtrafik tydligen ta bort 25an från Balltorp och ersätta den med en ny linje som bara går mellan Balltorp och Mölndal innerstad och ta bort hållplats Gundasgata. 

Västtrafik valde att minska turerna för buss 25 till övre Balltorp under ett jullov när många va lediga och skolelever i de högre klasserna studerade hemifrån, men när eleverna gick tillbaka till skolan så sa Västtrafik att det fortfarande va pandemi så tiderna kommer att bestå tillsvidare men ju fler lättnader som blev så vidhöll Västtrafik att de i nuläget inte skulle ändra. Nu när restriktionerna togs bort så var vi många som hoppades på fler turer men tyvärr uteblev detta, nu har sommar turerna kommit upp och de hånar oss med att försämra för oss avsevärt, 2ggr i timmen är ett hån och försvårar för alla oss i övre Balltorp. Så skriv under för att försöka påverka Västtrafik till ändring, nu ör det dags att vi kämpar för mer busstider. Nu vill de försvåra mer om ryktet om att ta bort 25an helt från Balltorp och ersätta den med ny linje mellan Balltorp och Mölndal centrum och den ska tydligen gå 4ggr i timmen högtrafik och 2ggr timmen lågtrafik, så ingen mer direkt buss till Bifrost, Sahlgrenska, Slottskogen, stan, Hisingen etc. Västtrafik vill tydligen även ta bort hållplats Gundasgata och att de som bor där ska gå ner till Peppareds torg. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Therese Hökklo lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...