Fatta inte beslutet som tvingar Gotlands kvinnojour med skyddat boende att lägga ner

Namninsamling04.png

Politikerna i socialnämnden kommer den 20 oktober att fatta ett beslut som i förlängningen bestämmer om Gotland skall ha kvar ett bemannat boende för våldsutsatta eller inte.

När upphandlingen för kvinnojoursverksamhet infördes för två år sedan ledde detta till att Gotland endast har med fastlandsföretag som vinnare. Förlorarna var de våldsutsatta kvinnor, barn och män som tvingas bort från ön och skattebetalarna då kostnaderna markant ökat.

Kvinnojouren TROTS har med alla medel försökt finnas kvar och invänta nästa möjlighet att få ett avtal som gör att vi kan ta emot gotlänningar som lever med våld i sin vardag. Men nu föreslås det att istället förlänga avtalen med fastlandsföretagen i ytterligare två år. Ett sådant beslut skulle tvinga oss att lägga ner vår verksamhet.

Hjälp till du med, skriv under och på så sett påverka nämden så att vi kan ha kvinnojouren kvar på Gotland.

Gotland behöver en trygg plats för alla som blivit utsatta för våld i hemmet!

Kvinnojouren TROTS styrelse


Kvinnojouren TROTS på Gotland    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Kvinnojouren TROTS på Gotland lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...