Familjen Mabsout måste stanna!

FAF38283-C27A-4382-8900-FBC5C6F910D7.jpegFamiljen Mabsout på 2 Vuxna och 6 barn har fått beslut om att lämna Sverige Den 23/10/2020!! och återvända till Libanon där allt de ägde förstördes i kriget.

15 år! Har det väntat på beslut i Sverige och Migrationsvärket har flyttat runt dem runt olika städer under deras tid här, från Malmö i sönder till Mellerud i norr.

Alla kan prata Svenska och 2 av deras döttar på 17 resp 16 år har jobb och praktik under sina pågående studier. Deras andra barn på 3-8-12-13 går på skolor och har mycket vänner i samhället.

Nu har de fått beslut om återvändo till Libanon efter 15 år av väntande!!! 

Detta är helt sjukt och totalt oacceptabelt av Migrationsverket att skicka hem en så kärleksfull och itegrerad familj som skaffat sig så många vänner för livet och studerar för att jobba och försörja sig själva i Sverige!

 

Snälla jag ber er, skriv under! Vi ser till att Migrationsverket stoppar detta och låter denna underbara familj stanna och bidra med så mycket gott!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Jonas E överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook