Endreskola behövs, bevara Endre skola upp till årskurs 6!

Sluta lappa och laga! Endres lokalproblem kräver en bestående lösning – en stadig byggnad för att ersätta de temporära lösningarna. Det är ohållbart att skjuta upp kostnaderna och kompromissa med våra barns utbildning. Roma skolan kan inte ta emot Endres barn ordentligt. Det jongleras med tillfälliga matsalar för att ge barnen mat i tid och improviserad gymnastiksal.

Skolskjutsarna måste ökas, och ändå riskerar Endres barn att komma till skolan alldeles för tidigt, och våra 10-åringar som tvingas sitta i bussen i strax under 60 minuter. Tidigare dålig lokalplanering får nu våra barn att betala priset. Det är dags att sluta tänka på temporära fixar i Roma. Ni måste stå upp för ett blomstrande Gotland! Endres välmående skola behöver en permanent lösning NU. Se till att satsa på byggnader i Endre och bevara förskoleklass upp till årskurs 6!

Endre skola är populär, det finns ett fint elevunderlag och en skola där vi är stolta över all kompetent personal som aktivt valt Endre som sin arbetsplats!

Skriv under för att bevara Endres skola.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Anna Gynning lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...