En större pool till Fun Skatepark Linköping!

Hej! 

Östergötland och Linköping skulle behöva er hjälp. 

Linköpings skatepark som byggdes 2003 ska äntligen rustas upp och byggas ut, tyvärr så har kommunen valt att lyssna på en förening där 95% av medlemmarna åker Street. Självklart är det inget fel att åka street, nackdelen är dock att fokus ligger enbart på just street. Vi har försökt att påverka men allt måste gå via föreningen som dock inte är så aktiv och inte framför våra förslag.

Poolen dom ska bygga blir både liten och väldigt låg, detta kommer helt enkelt bli en lekstuga för Kickbikes. En större variant kommer även göra att man har fler möjligheter att utvecklas och blir bättre i sin åkning.

Vi vill helst inte ge upp detta och tror det skulle hjälpa med namnunderskrifter på att få en större och djupare pool, så ansvarig ser att intresset är väldigt stort i Sverige. En större variant skulle även locka åkare från andra kommuner vilket kommer vara positivt för kommunen.

Skriv gärna ditt för och efternamn i kommentarerna om du vill hjälpa oss, så kanske vi kan ses i en grym pool i Linköping nästa sommar!

Tack 🙏


Östgöta Speed Skaters    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Östgöta Speed Skaters lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )