En skola för alla- på riktigt!

Har du ett barn eller en anhörig som har någon typ av funktionsnedsättning?

Upplever du att ditt barns anpassningar brister eller dröjer allt för länge för att barnet ska kunna lyckas i skolan?

Stannar ditt barn ibland, eller ofta hemma från skolan för att skolan är för jobbig att hantera utifrån hens svårigheter?

Tycker du att all personal i skolan har tillräckliga kunskaper om att möta barn och unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar?

Möts du av förutfattade meningar gällande ditt barn?

Jag kräver en översyn av hur skolorna hanterar barn och unga med funktionsnedsättningar och att kommunen tar fram en tydlig plan som är likvärdig i alla skolor. Denna plan ska garantera att inga barn behöver vänta flera år på att få det stöd det behöver, oavsett hur behovet ser ut. Jag behöver din hjälp för att visa att vi är många som utkämpar samma strid för våra barns rättigheter! 

Så om du håller med får du gärna skriva under och dela insamlingen med andra som berörs.

 


Ina Lennartsdotter    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Ina Lennartsdotter lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...