Byggnadsförslag för att göra om grusplanen Fotboll- och basketbur.

Jag har observerat att det finns en stor brist på bra fotbollsplan för barn och ungdomar att nyttja i Nynäshamns kommun.

Stöd vår byggnadsförslag där vi vill satsa på att renovera och bygga om grusplanen som finns i backlura till en konstgräsplan med fotbollsmål och basketkorgar.

Fotbollsplanen är oftast helt tom vilket beror på att planen har grusunderlag som inte längre är aktuellt för ungdomar idag att spela på utan det är konstgräs som är standard.

Idag finns en konstgräsplan uppe på Kvarnängen som tyvärr är uppbokad för fotbollsträningar och planen befinner sig på utkanten av kommunen, att ta sig dit är inte det mest självklara för ungdomar i skolåldern då det blir en bit att åka.

Jag känner alla från det här området och jag vet att efterfrågan och behovet är enormt stort, så stort att ungdomarna själva engagerade sig för att göra den här filmen.

Jag vet att om vi agerar och börja satsa på området, så kommer det att göra en stor skillnad i vårt samhälle. Vi kommer ha bättre koll på ungdomarna och dom kommer ha något att göra under fritiden.

Stöd oss genom att signera ditt namn via den här länken. Desto fler namninsamlingar desto bättre. Och hjälp oss sprida det här via sociala medier.

Tack!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Robin Sharmin överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook