Biograf i Lomma

shutterstock_741704056.jpg

Vår förening arbetar för att registrera en biograf i Lomma.

Salongen blir i Kulturboxen på Pilängskolan.

Med vårt avtal genom Folkets Hus och Parker kommer vi kunna visa hela det livesända repertoaren men också aktuella kommersiella filmer med samma premiärdatum som i storstäderna.

Film är bäst på bio och därför vill vi visa mamma/pappabio dagtid, filmer för de yngre på helgen och toppfilmer kvällstid.

Vi står redo med personal, idé och en genomförandeplan för att driva biografen och vad som behövs nu är en utrustning som är godkänd för att visa biofilm.

För att kunna visa hela utbudet kommer vi behöva investera i ny utrustning.

Kostnad: c:a 400- 600.000 kronor beroende på lokalen och dess mått etc. samt om det även behövs ljud eller om det går att använda befintlig.

Hos Svenska Filminstitutet (SFI) har vi möjlighet att söka stöd till teknisk utrustning som kan beviljas för upp till 300 000 kronor per salong.


Jag stödjer Lomma Folketshusförenings vilja att öppna en biograf i Lomma och vill att Lomma kommun bistår med kompetens och ekonomiska medel för ändamålet.


Lomma Folketshusförening    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Lomma Folketshusförening lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )