bilda ett parti för en förenad sverige!

hej! 

jag och min vän dani har fått nog av all elände i sverige! jag tror att hela sverige har fått nog av dessa inkompetenta politiker som drar ner detta land på knäna.

vi behöver därför namnunderskrifter för att bilda detta parti! 

inom vår parti så kommer vi att ta fram dom problem som anses vara nuvarande i sverige och förhandla dom fram in i riksdagen för en ändring!

vårt politik kommer att handla om att ge alla en bra möjlighet till manditorisk kuk och boll-tortyr för alla över åldern 18. vi vill även försöka att bilda ett bättre sverige genom att införa discord som en hub för manditoriska rapporter som ska in varje dag efter tortyr.

efter kuk och bolltortyr får läkarhjälp ej sökas upp och en bild på detta ska in till polisnämnden för arkivering.

vår politik bygger även upp på att sverige ska vara svenskt och ska förbli svenskt! därför vill vi bygga en 30 meters mur runt sverige för icke kommercielt bruk :) 

vi vill även införa en ny dag som ett minne för dagen då detta parti bildades, denna dag ska kallas derin pung dag, denna dag ska det vara manditoriskt att gå till derin och nämna att han har fina ögonbryn blattehora!

vi vill även uppmärksamma att vårt viktigaste mål är att bygga 5g master i varje hem för extremt snabb wifi så att du aldrig mer behöver lagga på CSGO. 

därför behöver vi era namnunderskrifter för att gå vidare med detta! 

dela gärna med er denna namninsamling i hopp om att förnya och förbättra sverige IDAG!

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att danialan lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...