Bevara Tingshuset åt kulturen och Enköpingsborna

Tings_jpeg3.jpg

Upplevelsenämndens ledamöter ska fatta ett beslut om Tingshusets framtid. Ett förslag är att avlägsna all kulturell verksamhet från Tingshuset. Genom åren har Tingshuset flitigt bjudit enköpingsborna på bland annat konstnärliga och musikaliska upplevelser. Tingshusets roll för kulturen i Enköping samt för enköpingsborna är obestridlig varför den här frågan behöver få komma allmänheten till del. Har enköpingsbornas röster blivit hörda i frågan?

Tingshuset bör även fortsatt få tjäna Enköpings kulturliv. Nu är det dags att även allmänheten får upp ögonen för vad som beslutas av deras politiska representanter över deras huvuden!

Att ta bort Tingshuset är ett kortsiktigt tänkande och rent av dumt då det skulle hindra kulturen från att blomstra i vår stad. Vi vill inte radera Enköping från den kulturella kartan, vi vill inte att enköpingsborna förlorar något som är till glädje för så många. I en tid av ensamhet och psykisk ohälsa ser vi fram emot att i stället snart få bjuda allmänheten på den ädlaste konsten till fullsatta konserter i Tingshuset igen. Tingshuset i Enköping måste fortsatt få fyllas med kultur och musik!

Med en massiv insamling av underskrifter kan vi stoppa detta tillsammans; var med och påverka!


Olga Pascal-Buzurniuc    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Olga Pascal-Buzurniuc överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...