Bevara parkleken i Fagerlid, Hökarängen!

2015 bommades parklekshuset i Fagerlidsparken igen på grund av mögel. Då var beskedet att huset skulle rivas eller renoveras. Politikerna var tydliga med att uttrycka hur viktig verksamheten i Fagerlid var. I stadsdelsnämndens protokoll från november ger nämnden förvaltningen uppdraget att ”skyndsamt finna en lösning som permanent säkerställer att stadsdelsförvaltningens verksamheter kan fortsätta använda byggnaden”.

I februari 2019 beklagar chefen för avdelningen stadsutveckling, Farsta stadsdelsförvaltning, att arbetet dragit ut på tiden, att de hittills ”tagit fram arkitektskisser på en helt ny byggnad i Fagerlid” och att Fastighetskontoret ”står redo att börja riva och bygga” (mejl från avdelningschefen). Även i nämndens verksamhetsplan för 2019 går att läsa att den gamla byggnaden ska ersättas med en ny.

Nu, i november 2019, kommer istället beskedet att parkleken ska läggas ner. Vilket svek! Parkleken Fagerlid är en viktig och värdefull plats och verksamhet för oss boende i Hökarängen. Öppna förskolan och parkleken samlar barn och vuxna från hela Hökarängen, i alltifrån den dagliga verksamheten till lov-aktiviteter och olika arrangemang i parken. Låt verksamheten finnas kvar!

 

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Annika Lindgren överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook