Bevara Alexanders Minnesplats

Som många av er säkert vet så gick en 16 årig kille vid namn Alexander Storåker bort i en mopedolycka i våras. Alexanders familj och vänner har gjort en minnesplats med ljus, bilder och andra saker som påminner om Alexander där olyckan skedde för att hedra honom.Vi har gjort platsen till en plats där man tänker på fina minnen och för att känna sig nära honom.

Nu har det kommit ett beslut att minnesplatsen ska tas bort då människor i området där olyckan skedde tycker att det känns som en begravningsplats. Bilderna, ljusen och allt annat ska tas bort och platsen kommer inte längre att vara ett fint ställe där man går för att hedra Alexander. Detta är någonting som inte får ske. Efter allting Alexanders familj redan fått gå igenom så är detta som en till käftsmäll. 

Om du kände Alexander eller håller med om att minnesplatsen ska finnas kvar så ber vi dig vänligast att skriva på denna namninsamlingen så vi kan försöka få tillbaks våran minnesplats, dit vi går för att hedra våran älskade Alexander.

 

Tack på förhand