BEHÅLL PADELN PÅ STRANDEN

När kommunen begränsar padeltiderna så pass mycket, genererar det till att anläggningen rivs, vilket även bidrar för stopp för tillväxten i Åhus. En plats där egentligen olika verksamheter ska blomstra och turister ska lockas. En verksamhet som dessutom ger motion och tillgänglighet för att röra på sig. Var är folkhälsan inräknad i ert beslut som ni hela tiden pratar om? Dessutom sätter ni även stopp för ungdomsträning. En plats där ungdomar kan träffas och träna eller bara hänga. För att dessutom motionera. Ni säger bara att vi ungdomar har blivit stillasittande, men vad sänder det för signaler när en verksamhet stängs ner pga ert beslut, som står för träning och glädje? För att Åhus ska komma framåt i en utveckling, är inte svaret att sätta stopp för olika verksamheter. Det blir ingen plats som turister lockas till längre, är detta vad vi vill? Det blir ingen plats som ungdomar samlas och tränar längre, är detta vad vi vill?

 Det handlar om en plats som ger glädje och där personer kan samlas och umgås. En gemenskap som kanske inte är så lätt att hitta. Det är en fin plats som är värd att bry sig om. Det handlar om ungdomar och möjligheten för människor att kunna träna och röra på oss. Det handlar om folkhälsan och glädjen att kunna röra sig, för alla åldrar. Men även om att vi ska kunna träffas och socialisera oss.

Efter att ha överklagat till miljö- & hälsa har kommunen nu beslutat att dra ner våra öppettider till vardagar kl 9-15, lördagar kl 10-14 & söndagar & röda dagar stängt. Om spel utförs utanför dessa öppettider tilldelas vi ett vite på 20 000 kr/dag. Detta resulterar att vi inte kan hålla öppet på Padel on the Beach. 

HJÄLP OSS ÄNDRA DETTA!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Thilda kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...