Behåll Anammas Vegofiléer

I tisdags den 21 oktober offentliggjorde Anamma Vegetarisk Mat att de ska sluta producera sina populära vegofiléer. Motiveringen lyder:

"Sedan vi tog bort äggvita från våra produkter & blev veganska har försäljningen ökat så kraftigt att vi nu måste ta det tuffa beslutet att lägga ner en av våra produkter för att hinna med. Vi valde Vegofilén då den är mycket svår & tidskrävande att tillverka. Vegofilén har varit en uppskattad produkt & vi är därför uppriktigt ledsna över detta."

Jag och många andra tycker att det här är skandal och helt ofantligt tråkigt. Anammas Vegofiléer är ett av de bästa och godaste köttsubstituten på marknaden och att lägga ner produktionen av produkten på grund av att deras produkter är för populära känns helt galet. 

Om du som jag kommer att sakna vegofiléerna minst lika mycket som om skivat bröd försvann från affären så får du gärna skriva på denna namninsamling. Även om det inte säkert gör skillnad så visar vi att vi som Anammas kunder att vi inte är okej med det här beslutet. 

Behåll Vegofiléerna!

Läs mer om mitt upprop på www.javligtgott.se


Gustav Johansson, Jävligt Gott    Kontakta namninsamlingens skapare