Bastu i Vinterviken

Vi vill: 

- ha en bastu i Vinterviken som ägs av staden, är öppen för allmänheten och drivs av en ideell förening

- att bastun drivs som i Tanto, dvs av en öppen förening med både mixade och könsseparerade tider för både medlemmar och för allmänheten

- att utredningen görs om och tar hänsyn till faktiska förhållanden och tidigare dialog

Torsdag 28 november ska Hägersten-Liljeholmens
stadsdelsnämnd fatta beslut om en bastu i Vinterviken, efter flera års dialog med den lokala intresseföreningen för en bastu i Vintervikens och många medborgarförslag. Trots den långa utredningstiden innehåller utredningen förbluffande många felaktigheter.

Bland annat utgår utredaren från att bastun bara skulle vara öppen för medlemmar, att det skulle bli för dyrt för många att gå med och att människor med olika kön skulle vara tvunga att basta ihop - vilket går rakt emot det vi haft dialog om med stadens tjänstemän.


Karen Austin, Vintervikens bastuförening    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Karen Austin, Vintervikens bastuförening lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...