Avgå Ulf Brömster och övriga styrelsen i Svenska ridsportförbundet!

Det är dags att rensa i Ridsportförbundet. De senaste tragikomiska vändningarna i fallet med den felaktigt avstängda dreyssrdomaren visar med all önskvärd tydlighet att nuvarande styrelsen skadar ridsporten. På sin egen sida kallar man fallet - med förminskande tonfall och citattecken - "domarärendet", och slår sig för bröstet med tal om värdegrund och öppet samtalsklimat.

Detta samtidigt som de anser att det inte går att agera mot den tränare som erkännt sexuella övergrepp mot barn, pga att fallen är preskriberade, försöker de gå vidare och anmäla domaren i dicisplinnämnden, trots att även det är preskriberat (anmälningar måste göras inom 2 månader) 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Agneta Edren lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.




Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...