Åtgärder för trafiken genom Fredriksdal, Nässjö

Nu är det dags att göra något åt trafiken i Fredriksdal!

Efter att flera av de boende i området har varit i kontakt med alla tänkbara instanser i samhället under flera år, för att få bukt med den höga hastigheten och bristen på trafikvett genom samhället, utan några resultat eller åtgärder, så kör vi en namninsamling som kommer att lämnas till sittande politiker i Nässjö men även lämnas till någon politiker som faktiskt bryr sig om och vill göra livet säkrare för sina invånare.

Fredriksdal är en trevlig och lugn by strax utanför Nässjö, med hus och förskola i nära anslutning till en väg som är ganska hårt trafikerad då den går från Nässjö, Malmbäck mm. och slutligen kommer ut till E4. Vägen korsas dagligen av barn och vuxna och har en hastighetsbegränsning på 40km/h vilket få passerande trafikanter bry sig om då de flesta i regel kör mellan 60-80km/h eller snabbare genom samhället.

Vi som bor i området har gjort allt i vår makt för att få passerande att förstå att det finns en poäng med att det är 40km/h genom samhället med hjälp av, kör sakta lekande barn! skyltar, tre hjulingar vid vägkant och docka med "fartkamera". Tyvärr utan lycka!
Lastbilar och bilar gör livsfarliga omkörningar genom samhället och försvinnande få håller avstånd när man ligger i rätt hastighet.

Vi vill nu se att det kommer till åtgärder i form av fartkameror, farthinder eller gupp! något som gör livet i Fredriksdal mindre farligt för dess invånare och framförallt barnen som inte förstår att trafiken och vägen är farlig och om hur lite dessa "vuxna" människor som åker genom samhället bryr sig om deras liv.

Så hjälp oss få genom en förändring, Fredriksdal är nu i ett skifte och barnfamiljerna blir bara fler och fler för varje hus som byter ägare.

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Thimmiy Meuller överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook