Anlägga en gång/cykelväg från Blå Grindar till Stalpet.

Ett medborgarförslag att anlägga en gång/cykelväg från Blå Grindar till Stalpet är inlämnat. Det finns flertalet positiva aspekter i detta, dels främjar vi motionen för barn och unga men även vuxna då de på ett tryggt sätt skulle kunna cykla/gå/springa till och från jobbet/skolan/kompisar.

Genom att kunna gå eller cykla främjar vi också miljön då man får ett alternativ till att ta bilen. Men då måste vi kunna göra det på ett sätt där ingen riskerar att bli påkörd eller att det sker en olycka. 

Dels får vi en promenadslinga runt bredestaddalen som är tillgänglig för alla, både med barnvagnar, rullstol, rullator o.s.v som ett bra komplement till motionsslingorna i Aneby samhälle. 

Så att anlägga vägen skulle vara till stor fördel för både kommunens invånare på landsbygden men också inne i samhället.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Ida Holmström lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )