Stoppa de gigantiska stödpaketen – vi har inte råd!

Kontakta namninsamlingens skapare

Nu har detta tagit fart. Krav på folkomröstning nästa.

2020-08-28 10:00:32

Vi som vill att partierna ska röra på sig måste ge dem både piska och morot – och möjlighet att agera utan att förlora ansiktet. Hur de vrider och vänder sig är likgiltigt just nu, det är resultat vi vill ha. Därför vill jag tillägga här att när vi blivit tillräckligt många, 100.000, så är det naturliga steget att kräva en folkomröstning. Och det som då går att rösta om är förstås EU-paketet, som med all sannolikhet dessutom är olagligt. En sådan omröstning kommer utan minsta tvivel ge ett kraftfullt och nekande svar: svenska folket vill inte ha detta exempellöst vansinniga, exempellöst gigantiska och exempellöst hafsigt påkomna EU-paket. 

Kanske man inbillar sig att det går att krysta till alternativen, eller att strunta i resultatet. Men det kommer ju inte gå om majoriteten blir tillräckligt tydlig. Och det kommer den bli.


Magnus Stenlund, författare och kreditanalytiker, suntfornuft.space

EU:s paket kan fortfarande stoppas

2020-07-28 07:55:48

Nu ligger det i Riksdagen händer. Att Löfven sagt ja till både enorma stödpaket för att stötta euron och till EU:s principiella beskattningsrätt är obegripligt, eftersom han förmodas företräda svenska folket och sina väljare. Icke desto mindre är detta hur han har handlat och nu vill hans minoritetsregering förstås driva igenom detta i Riksdagen.

Men S+Mp är trots allt bara en minoritetsregering med ytterst svagt och bräckligt stöd. Kommer oppositionen SD+M+KD säga nej? Det är ett måste. Och vill verkligen Löfvens stödpartier göra gemensam sak med honom och ta på sig ansvaret för att stänga dörren för ett möjligt utträde ur EU? C, L och V måste talas till rätta, den som säger ja kommer aldrig mer kunna svära sig fri från de framtida problem som detta kan leda till för Sverige.

För mer info: följ bloggen www.suntfornuft.space


Magnus Stenlund, författare och kreditanalytiker, suntfornuft.spaceDela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook