Avgå Anders Tegnell!

Kontakta namninsamlingens skapare

Angående Folkhälsomyndigheten och Anders Tegnell

2020-03-16 21:21:54

Hej alla som har skrivit under!

 

Jag vill först och främst säga att det är imponerande att vi har på 3 dygn blivit över 2000 personer som har skrivit under på Tegnells avgång. Jag har frenetiskt försökt kontakta Folkhälsomyndigheten nu i 3 dygn och ringt dom ett antal gånger idag angående Anders Tegnell. Dom flesta gångerna har dom lagt på luren och då har jag fått ringa igen, jag har frågat varför dom inte svarat på mitt mail mer än ett auto svar som gav mig följande svar

"Tack för ditt mejl.

 

Det är många som undrar om det nya coronaviruset och vi förstår att det väcker en hel del frågor och funderingar. Vi har tyvärr inte möjlighet att svara på alla frågor i detalj och vår kunskap och information uppdateras löpande. Vi hänvisar därför i första hand till vår webbplats för uppdaterad information. Du kan också ringa 113 13 om du har allmänna frågor om coronavirussjukdom covid-19.

 

Ett viktigt uppdrag för Folkhälsomyndigheten är att ta fram och förmedla vetenskapligt grundad kunskap som förebygger ohälsa och sjukdomar och som ger samhället stöd i arbetet mot hälsohot.

 

Sjukvård, regionala smittskyddsenheter och andra aktörer får information om det aktuella läget och Folkhälsomyndigheten tar också ställning till vilka åtgärder som är relevanta att genomföra. Ett nära samarbete finns med andra statliga myndigheter (exempelvis Myndigheten för samhällsskydd och beredskap MSB och Socialstyrelsen), de regionala smittskyddsenheterna liksom med Världshälsoorganisationen WHO och den europeiska smittskyddsmyndigheten ECDC."

 

Folkhälsomyndigheten har totalt ignorerat mitt mail och samtal då dom inte ger mig några direkta svar på tal hur Anders kan uttala sig på de viset och varför han ens sitter kvar på den posten han gör. Idag har vi haft en dyster dag i Sverige med ett flertal dödsfall pågrund de rådande Coronautbrottet i landet och Anders Tegnell säger " vi måste få en flockimmunitet mot de här viruset" Anders det är inte ens bevisat att man blir immun, tvärtom! Anders Tegnell har med dessa ord,felbedömningar, minimala åtgärder och sin nedminering av Coronaviruset indirekt gjort sig skyldig till dessa stackars människornas död. Jag har varit glasklar ifrån början och det är jag nu ANDERS DU SKA AVGÅ! Jag kommer med alla lagliga medel bekämpa dig Anders och se till att du avsätts! Vi måste stå enade i denna mörka tid som tyvärr råder i vårt land just nu.

Därför ber jag er alla som har skrivit under, verkligen alla! Att dela den här namninsamlingen till era vänner,familj och bekanta! 

 

Även ber jag er att fortsätta maila in till Folkhälsomyndigheten på info@folkhalsomyndigheten.se och begära Anders avgång! 

 

Med Vänliga Hälsningar

 

 


Jörgen Pettersson

Angående Statsepidemiolog Anders Tegnell

2020-03-15 17:59:44

Hej alla som har skrivit under!

 

Jag skulle vilja adressera till er att gå steget längre, att maila in till Folkhälsomyndigheten på info@folkhalsomyndigheten.se och begära att Anders Tegnell avgår med omedelbar verkan. Anders ska INTE ha den position som han har hos Folkhälsomyndigheten. Han är en direkt samhällsfara med sina uttalanden,felbedömningar och inga som helst åtgärder. Jag ber att maila in och givetvis att dela den här namninsamlingen till era vänner,familj och bekanta! 

Må väl där ute och ta hand om er i denna mörka tid

 

Jörgen


Jörgen PetterssonDela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...