Amnesti för våra ensamkommande barn och unga

Kontakta namninsamlingens skapare

Namninsamling för amnesti på Skrivunder är stängd och flyttad

2017-05-12 19:58:36

Hej alla som vill skriva under vårt krav på amnesti! Vi har nu flyttat vår namninsamling och stängt ner den här. Vi fick ihop över 21000 namn på Skrivunder! Vi fortsätter samla in namn på Skiftet istället: https://www.mittskifte.org/petitions/vistarinteut-kraver-amnesti-for-vara-ensamkommande-barn-och-unga. Använd länken eller gå hit så kommer du till den. Vi vill att ännu fler politiska partier, organisationer, församlingar och föreningar ställer sig bakom våra krav. Vill ni vara med - maila till vistarinteut@gmail.com så lägger vi till er här

Vänligen rörelsen #vistårinteut Liten_hjärtbild1.jpg


#vistårinteut men vi slutar aldrig kämpa

Namninsamlingen flyttas till plattformen Skiftet och stängs på Skriv under

2017-05-11 21:02:09

18404017_411615485889283_8264604606807382575_o1.png

 

Rörelsen #vistårinteut kommer att flytta vår namninsamling för amnesti från plattformen Skrivunder till plattformen Skiftet.

Flytten genomförs fredag den 12 maj 2017. Orsaken till flytten är att vi ser att Skiftet är en trovärdig och stabil samarbetspartner och plattform och vi tror att vi kommer att nå ut till fler.

Vi kommer att stänga ​namninsamlingen på Skriv Under i samband med flytten. Ni fantastiska människor som skrivit under redan ska inte skriva under på ​den nya insamlingen - namnlistorna kommer att samköras när vi avslutar insamlingen för att säkerställa att det inte förkommer dubbletter. 

Namninsamling för amnesti beräknas pågå under en kortare eller längre tid beroende på hur situationen för ensamkommande kan komma att se ut och förändras. Tillkännagivande av flytt till ny plattform ges även på Mynewsdesk. 

Länk till namninsamling på Skiftet: https://www.mittskifte.org/petitions/vistarinteut-kraver-amnesti-for-vara-ensamkommande-barn-och-unga

 


#vistårinteut men vi slutar aldrig kämpaDela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.Facebook