Regering och Läkemedelsverk – värna om alternativmedicinen och rätten till hälsofrihet!

Kontakta namninsamlingens skapare

Låt oss nå målet med 100 000 underskrifter!

2017-01-02 23:20:23

Regeringen har nu fattat beslut, i stort sett så fick Läkemedelsverket som det ville. Homeopatiska medel fick dock endast en höjning med endast 10 %, vilket är överkomligt, men det gick inte så bra för Naturläkemedel, Traditionella Växtbaserade läkemedel och Växtbaserade läkemedel som höjdes från 100 000 till 250 000 respektive 400 000 till 500 000 precis som vi skrev i petitionen.

Regeringen och Läkemedelsverket kommer att fortsätta i samma spår om inte befolkningen säger ifrån nu. Jag vet att det är många, många fler som vill skriva på denna petition än som har gjort det – och vi behöver nå dem! 

Om du – och var och en av oss – aktivt kan få 10 nära och kära, vänner och arbetskamrater att skriva under, så kommer vi att nå målet på 100 000 underskrifter. Vi behöver komma upp i det antalet för att bli en maktfaktor, någon som beslutsfattarna lyssnar på, och för att kunna sätta press. Visst klarar vi det?

Hur många vänner har du som är intresserade av naturlig vård och behandling, örtmedicin, kosttillskott och som håller med om det som står i petitionen? Fråga om de vill skriva på och följ upp att de också har gjort det. Hur många lyckas du värva? Om du klarar tio stycken så kan du se dig själv som en riktig hälsoambassadör. Tillsammans ska vi klara detta, eller hur? :)

Om du vill veta mer och vill hålla dig ajour med vad som händer på detta område så ska du prenumerera på NHF Swedens nya tidning HÄLSOFRIHET, som kommer ut med sitt premiärnummer nu i januari. För 220 kr kommer tidningen hem till dig i brevlådan, 4 gånger om året och då blir du även medlem. 

NHF National Health Federation är världens äldsta hälsofrihetsorganisation och finns i 20 länder. NHF har yttrandestatus i Codex Alimentarius där lagarna skrivs angående våra livsmedel och kosttillskott. NHF Sweden är den svenska falangen.  
Tidningen HÄLSOFRIHET synar myndigheter som Läkemedelsverk och Livsmedelsverk, deras råd och förehavanden liksom Landsting/regioner och sjukvård. Vi ger oss in i hälso- och sjukvårdspolitiken liksom hälso- och sjukvårdsjuridiken. Vi berör även jordbruksfrågor genom intresset för ekologiskt, anti-GMO och hemmaodling. Kort sagt allt mellan himmel och jord som kan tänkas ha med hälsa och hälsofrihet att göra.

I premiärnumret startar artikelserien (i 4 delar) om svenska patienters rättigheter i sjukvården och sjukvårdens skyldigheter gentemot patienterna. I detta nummer kan man även läsa om David Noakes och cancermedicinen GcMAF, hetsjakten på antroposofin och homeopatin, Livsmedelsverkets suspekta kostråd om krossade linfrön, en patientberättelse om hur homeopati botade kroniskt atopiskt eksem, NHF Swedens unika ekologiska trädprojekt i Indien, vad man kan få ut av en blodanalys, resultaten från en ny studie om kolloidalt silver och mycket mer.

Obs! Vi behöver ha 220.- på NHF Swedens bankgiro: 445-6182 senast den 8 januari, för att kunna reservera ett ex av premiärnumret till dig.

Läs mer http://www.thenhf.se/halsofrihet-en-ny-tidning/

Bli medlem och få tidningen: http://www.thenhf.se/bli-medlem-2/


Hjärtliga Hälsningar  Sara Boo, ordförande NHF Sweden


National Health Federation SwedenDela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.