Dumpen Kräver lagändring för skydd av våra barn

Att köpa in rånarluvor och planera ett bankrån är enligt svensk lagstiftning ett brott.

Att rulla runt med kofot och bultsax i bagageluckan och planera inbrott är även det kriminellt.

Att kontakta någon som man tror är ett barn, erbjuda pengar för våldtäkt och köra runt med bilen fullastad av a*ald*l*os som man planerar att stoppa in personen som man tror är ett barn och som man bestämt träff med är däremot fullt lagligt.

Först när personen som utger sig för att vara ett barn faktiskt är minderårig så blir handlingen kriminell. Uppsåtet att våldta ett barn är alltså fullt lagligt, och blir kriminellt först när offer i form av riktiga barn skapas.

Lagstiftningen har alltså inte hängt med den tekniska utvecklingen och polisen saknar möjlighet att gripa in mot individer som söker efter barn i sexuellt syfte sålänge det inte kan bevisas att de haft kontakt med riktiga barn.

Sverige som sägs vara "världens bästa land för barn" har alltå en lagstiftning som inte alls går i linje med resten av världen när det kommer till att skydda barn genom att kriminalisera uppsåtet att kontakta barn i sexuellt syfte.

Detta är vad som gör att våra utländska kollegor kan få polisens hjälp när de träffar på individer som tror att de ska träffa barn
Vi svenska barnrättsaktivister får alltså nöja oss med att ringa 11414 och anmäla ett sexuellt ofredande mot vuxen i de fall idioterna slängt upp da*en och dragit iväg en bild på den.

Nåväl barnen tjänar inte på att vi sitter och gnäller, alltså är det åtgärd som gäller. Därför har vi dragit igång en namninsamling för en lagändring så att uppsåtet att kontakta barn I sexuellt syfte kriminaliseras.

Nu vill vi att denna namninsamlingen ska bli den fläskigaste sedan 1913 års namninsamling om kvinnlig rösträtt (350.000 underskrifter) alltså kommer vi att tjata hål i huvudet på er om att skriva under, dela och sprida. 🙂

Alltså ❤
Vi som skrivit under denna namninsamling kräver en förändring i lagstiftningen så att uppsåtet att kontakta barn I sexuellt syfte kriminaliseras.

Skriv under för att man ska kunna lagföra individer som söker efter barn i sexuellt syfte redan innan barnen blir utsatta.


Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Sara Nilsson kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 1000 människor.

Läs mer...