Vi vill HA KVAR HUNDRASTGÅRDARNA i Upplands Väsby!

RUSTA UPP VÅRA HUNDRASTGÅRDAR!

Vi vill att Upplands Väsby kommun & Politiker tar oss djurägare på allvar!

Hundrastgårdarna har förfallit och inte lagts några resurser eller underhåll på flera år! Flera av hundgårdarna är förfallna och kan med enkla åtgärder göras trivsamma för alla!

Jag tycker vi har en skyldighet att alla på den här planeten får ett tryggt och hälsosamt liv. Därför för jag talan för våra fyrbenta vänner som inte själva kan skriva och tala! Jag tror/vet att många delar min mening i detta öppna brev!

Vi vill ha platser där vi kan släppa våra hundar/katter fria, där dom kan svalka sig en varm sommar dag, där dom kan jaga sin favorit boll, där vi kan träna våra hundar, där vi kan rasta våra hundar, där dom får leka fritt med andra kompisar!

Saker som inte kräver något på kommunens resurser!  Så SLUTA STÄNGA NER VÅRA HUNDRASTGÅRDAR!

Våran fråga är då VARFÖR stänger ni rastgårdarna? Varför klipper ni inte buskar där fästingar trivs av hälso skäll! Varför sätter ni inte upp belysning så att man ser? Varför finns ingen ordentlig skyltning? Varför är inte deras behov lika mycket värda som våra?

Sluta komma med ursäkter och faktiskt satsa en del på något som gör en stor posetiv påverkan! Det finns dessutom många andra viktiga anledningar till att hundgårdarna behövs så som att ägarna exempelvis har svårt att ta sig till andra ställen där deras djur kan rastar fritt. Det förekommer även på Jordbruksverkets sida att det är viltigt att rast platser för djur finns för djurens sociala inverkan att få umgås/träffa andra människor och djur!

Vi djurägare och vänner kräver inte stora åtgärder utan snarae vädjan om att göra en trygg och trivsam plats för våra djur.  Vi är flera djurägare som med rätt verktyg och hjälp är villiga att själva göra arbetet med hundgårdarna till en trevligare plats om så behövs! 

Vi önskar:

  • Klippta buskar/träd/gräs!
  • En eller två bänkar/bord att sitta på
  • Nytt stängsel/reparerad/oskadda stängsel!
  • Soppkorgar!
  • Eventuellt ny belysning!
  • Eventruellt ny gräsmatta om behov.

Lämna våra hundrastgårdar i fred eller hjälp oss att göra dom till en mer trivsamplats!

D944B740-A571-4598-9F44-9BA9FA691A5C.jpeg

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Anseliina Kokki kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...