Vi som vill ha skateboardramp / street-yta i Kolarängen

Det har väl inte undgått någon som passerar Ulvsjövägen att det ofta är kids som åker skateboard på trottoaren/vägen i höjd med lekplatsen och fotbollsplanen. Det är SÅ KUL att de gör det men också ganska farligt. Även om hastigheten på vägen är låg så är skateboardåkande barn och rullande bilar inte en perfekt mix.
 
Vi är några föräldrar som nu för dialog med kommunen för att undersöka möjligheterna att bygga en skateramp och en streetyta i Kolarängen, Älta. Exempelvis bakom fotbollsplanen. En plats där barn, ungdomar och vuxna kan samlas och ha roligt över generationsgränserna i en gemensam aktivitet har många positiva effekter utöver det att barnen kommer ut och rör på sig.
 
Tillsammans är vi starka! Skriv gärna under vår namninsamling om du också vill ha en trygg och rolig plats för Kolarängens skateboardåkare.
 
Ride on.IMG_0451.jpg

Julia Messelt, förälder i Kolarängen    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Julia Messelt, förälder i Kolarängen lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.




Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...