VI KRÄVER ATT FRAMSTEGSSKOLAN SKA VARA KVAR!

VI SOM SKRIVER UNDER KRÄVER ATT FRAMSTEGSSKOLAN SKA FÅ VARA KVAR!

I veckan fick föräldrar och barn på Framstegsskolan i Lunda det tunga beskedet om att skolan inte längre kan fortsätta bedriva sin verksamhet i de befintliga lokalerna i Lunda.

Skolan har funnits sedan 1995 och nu vill kommunpolitikerna utan övertygande anledning slänga ut oss från lokalen. Barnen har bland de bästa resultaten i kommunen och därför är det orättvist att inte ge skolan en chans att hitta andra lokaler och fortsötta bedriva verksamhet.

Detta är ingen vanlig nedläggning av en skola, den är en splittring, då alla barn kommer få börja olika skolor i olika kommuner, deras trygghet och deras psykiska hälsa rubbas. Nu behöver vi tillsätta resurser för att krishantering. Många barn gråter och är ledsna, de känner sig övergivna och överkörda av dem vuxna som tagit detta beslut. De säger att det här är ORÄTTVIST!

Vi vill inte flytta våra barn till skolor i närområdet där det är mindre än 40% av eleverna som blir BEHÖRIGA till gymnasiet. 

VI SOM SKRIVER UNDER KRÄVER ATT FRAMSTEGSSKOLAN SKA FÅ VARA KVAR!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Nawar Bassoumi överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...