Tjänstefel av Försäkringskassan

Denna namninsamling gäller Emelie "Bumbi" Bergkvists bidragsfusk och bedrägeri när det kommer till sjukersättning som hon fick tillbaka nyligen, och slapp sin stora skuld till Försäkringskassan på drygt 300.000 kr, och detta TROTS att hon har arbetat på Only Fans sen januari förra året (2023) till september. Dem avskrev hennes skuld, vilket ju är tjänstefel av Försäkringskassan.

Hon har jobbat och tjänat mycket pengar på Only Fans hela förra året, fram tills nyligen. Först fick hon en skuld på 307.000 kr som hon skulle betala tillbaka till Försäkringskassan pga att hon jobbade på Only Fans SAMTIDIGT som hon fick ut en sjukersättning på ca 14.000 kr i månaden. Och tjänade mellan 20.000-50.000 kr i månaden samtidigt.

Men nu fick hon alltså TILLBAKA sin sjukersättning, PLUS 64.000 kr retroaktivt. Detta är grovt tjänstefel av Försäkringskassan, och grovt bidragsbrott och bedrägeri av Emelie "Bumbi" Bergkvist. Såhär fått det inte gå till! Vi vill sprida detta till så många som möjligt, till media (tidningar, radio och tv) Och vi är många som anmält detta till Försäkringskassan också.

Man ska inte kunna jobba och tjäna så mycket pengar varje månad samtidigt som man får ut en sjukersättning utöver det. Och dessutom får skulden avskriven och får tillbaka över 64.000 kr retroaktivt. Om du anser att detta är åt skogen fel och orättvist så skriv gärna under denna namninsamling! Och sprid det överallt! Tack på förhand! 

Tillägg: Emelie Bumbi Bergkvist tar fortfarande ut lön från Only Fans har hon själv sagt och visat på sina sociala medier mest Instagram, på stories och i lives. Jag tycker försäkringskassan borde få veta hur denna bedragerska håller på. Man ska inte kunna få sjukersättning plus få pengar från Only Fans. Speciellt inte med hennes bakgrund och historik när hon lurat myndigheter och staten på pengar. 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Maria lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte ditt telefonnummer på nätet.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...