Ta bort betalparkeringen på Loftvägen!

Vi boende på Loftvägen är upprörda hur ni på HSB gjort om våra parkeringar till betalningsparkering.
Detta också utan att informera oss ordentligt. 

Här bor många familjer som innehar två bilar vilket medför att vi är tvungna att betala för en bil, då det ej går att parkera båda i ett garage. Ofta då när man kommer och ska parkera så är parkeringen närmast man bor full, tråkigt..

Det råder även brist på förrådsmöjliget i området så då blir garaget ett utrymme att förvara saker i. Då kan det vara svårt att även få plats med en bil. 

Att det dessutom är ett lotteri att få en parkering är helt bedrövligt. Betalar man för en parkering ska man ha rätt att ha sin parkering och då får ni märka upp platsen till personen som betalt.
Det finns inte parkeringsplatser så det räcker till alla boende här på Loftvägen och det blir väldigt orättvist att man betalar och inte kan parkera sin bil, hur har ni tänkt där?

Vart ska besökare till boende på området parkera? 
Det är också konstigt att detta betalningssystem inte införts på övre delen av Loftvägen, bostadsrätterna.

Förklaring till detta? 

Vi kräver att ni ser över detta per omgående! 
Förslagsvis införa parkeringstillstånd och ta bort betalparkeringen eller så får varje person som betalar för en parkering också få en uppmärkt plats. 

Vänligen,

Boende på Loftvägens hyreslägenheter

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Petra Carlzon lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...