Svenska Spel måste direktsända sina lottningar nu!

Vi är en hel spelarkår Professionella som den glada amatören. Som nu ledsnat på att vi inte får se lottningen live. Svenska Spel lottar alla 13 matcher före omgången, och det grämer mig något grymt att det finns någon eller några där ute som vet hur lotterna infallit innan spelstart.

Spelsäkerheten här, är långt ifrån tillfredsställande och vi spelare spelar för många miljoner varje vecka på Europatipset, Stryktipset samt dom andra streckspelen.

Vi kräver nu att ni livesänder dessa lottningar på eran hemsida i någon form.

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Paul Johansson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )