Stoppa Postnords avgift på kinapaketen

257467D8-1E6E-4D78-A82E-5122B582967D.jpegVi vill stoppa Postnords avgift

  1. Appar som wish geek m.m gör det lättare för familjen och andra som har mindre pengar och vill köpa vissa saker för en billig peng
  2. Vi betalar gärna moms som det ska vara men inte extra avgift för Postnord ska kunna hantera det. Postnord är statligt och då ska staten gå in och stå för utbildning och teknik inte vi som kunder.
  3. Det Postnord gör är omänskligt och det tänker bara på pengar. De har inga problem med att hantera de paketen, de väljer inte att göra det för de tjänar inga pengar på det och vad jag vet så ska det inte vara.
  4. Vi har sett hur postnord hanterar våra paket låta de stå ute (för de vill inte lägga ner pengar på att bygga ut terminaler och beskyller på kinapaketen) är det kinapaketen som gör att de som är anställda slänger sparkar våra paket. Det måste få ett slut nu

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Gustav Bäck överlämnar min signatur till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook