Stoppa nedläggningen av Naturförskolan

I dagarna kom det en notis i tidningen där det gick att läsa vad politikerna vill spara in pengar på. Bland alla åtgärder gick att läsa att de vill lägga ner Naturförskolan. Naturförskolan har funnits i många år och har ett otroligt gott rykte om sig. Pedagogerna har jobbat länge och är fantastiska med barnen. Miljön som Naturförskolan erbjuder är unik. Här får barnen vara ute mycket, de har hela skogen som sin lekplats. Där både leker, upplever och lär barnen sig. Vi vill behålla Naturförskolan och motsätter oss en nedläggning. Varför lägga ner en fungerande verksamhet när det är brist på förskolor i Nybro? Vad förväntar de sig att spara in pengar på, barnen finns ju trots allt kvar.

Hjälp oss. Skriv under. Skicka vidare. Så ska jag lämna denna insamling till berörda individer lagom till frukostdax på måndag.

Tack! /

Föräldrar med barn på Naturförskolan 

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Ida Appelqvist lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...