Stöd Elsa Widding i hennes anmälan mot SVT.

https://www.klimatkarusellen.se/post/anm%C3%A4lan-av-inslag-om-klimatf%C3%B6rnekare-i-svt-aktuellt-den-14-september-till-granskningsn%C3%A4mnden

Ovanstående länk går till Elsa Widdings blogg där hon anmäler SVT för deras inslag i Aktuellt den 14 september 2021 till Granskningsnämnden och till Medieombudsmannen för att dom bl a kallar henne "Klimatförnekare" utan att hon får försvara sig!

Elsa och undertecknad anser att inslaget bryter mot kraven på saklighet och opartiskhet i SVTs sändningstillstånd. Om även du tycker detta vore det bra om du stödde denna kampanj!

Efter en lämplig tid, förslagsvis till årets slut 2021, kan vi vidarebefordra dessa underskrifter till Granskningsnämnden, Medieombudsmannen samt till Aktuellt.

Tycker Leif Larsson, Björklinge.


Leif Larsson, Björklinge, Sverige    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Leif Larsson, Björklinge, Sverige lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...