Skatepark i Ekeby

I samband med att Ekeby växer och fler barnfamiljer flyttar hit, desto större utbud för rörelse & aktiviteter för barn & ungdomar behövs. En egen skatepark i byn, hade förgyllt väldigt många på så många plan.

Skate, bmx & kickbikeåkning ökar kraftigt bland barn o ungdomar och även inlines/rollerskating. Skateparkerna är en positiv mötespunkt för alla parter och det är många utav barn och ungdomar som Ej har någonstans att ta vägen. Den gynnar till mer aktiv rörelse, vilket gynnar både hälsa, välbefinnande och gemenskap. 

Skolan har t.o.m köpt in kickbikeställ, då många utav eleverna kör kickbikes. Men med en skatepark får fler möjligheten att åka och röra sig fritt och det behövs fler samlingspunkter för oss alla, där många kan få känna samhörighet och delaktighet. En väldigt viktig del i allas välmående och välbefinnande.

Ekeby behöver fler aktiviteter och något för alla. Vi har fotboll och nu även en padelhall, så en skatepark hade absolut givit ännu mer glädje till byn.

Önskar nu allas hjälp med att skriva under för att kunna driva detta vidare och försöka öppna upp för mer rörelse & aktiviteter för våra barn/ungdomar, men även för oss vuxna.

Är ni med? 🌈

inbound3153382883708902222.jpg

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Emmelie Wikén lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...