Vi kräver att Lena Hallengren avgår med omedelbar verkan!

Kommentarer

#204

Hallengren är helt inkompetent, okunnig och , odemokratisk och jagar oliktänkande, som tar ansvar för sitt liv och helt följer ”alla är födda fria”.
Hallengren visar sin önskan om ett totalitärt samhälle.

Olof Björngreen (Degerhamn , 2022-04-07)

#205

Lena Hallengren står bakom massvaccination av folket, med ett vaccin som vi inte vet tillräckligt om. Pandemin har nu muterat till en förkylning och ändå fortsätter hon propagera för vaccinationer och vaccinpass vilket är en skandal. Alla dessa kostnader hade man kunnat lägga på att bygga ut sjukvården istället. Detta är en folkhälsoskandal av stora mått. Vi får inte heller glömma att grundlagen är på gång att ändras.

Ingela Johansson (Göteborg , 2022-04-07)

#206

Lena Hallengren o CO samt FHM har det senaste året med hjälp av media medvetet sett till att dölja och mörka de mycket allvarliga vaccinbiverkningar som MASSOR av människor har drabbats av! Vi drabbade har ALDRIG någonsin under denna tid ens nämnts, vi finns INTE i Lena Hallgrens värld, så ser den helt oacceptabla verkligheten ut! Lena Hallengren har förbrukat sin rätt med råge när det gäller sin roll som socialminister, hon har medvetet med uppsåt bidragit genom sitt agerande till så många människors ohälsa!

Modin Gunilla (Södertälje , 2022-04-07)

#208

Lena Hallgren är ansvarig för folkhälsoskandalen

Birgitta Bucht (Boden, 2022-04-07)

#211

Allt som Lena Hallengren gör strider mot människors rätt till eget bestämmande o folkhälsa. Dessa 💉💉💉 är inte för hälsan utan Mot Hälsan.. Vi är många som VET att de innehåller gifter att döda el få folk sjuka.. GE UPP!! Ljuset & det VAKNA folket Kommer att segra!!🌞🦋🌻🤗🤗🤗🥰🥰🥰

Ingela Eriksson (Lidköping, 2022-04-07)

#216

Aldrig i historien har det varit så viktigt för mig att få min röst hörd som nu, jag är svensk medborgare och mycket stolt över att kalla Sverige mitt hem. Vår demokratiska land håller sakta på att gå över till ett allt mer kommunistiskt tänk fast 10 ggr värre då organisationer såsom World Economic Forum med hjälp av Blackrock samt Vanguard personer korumperar politiker och landstyrelser till deras kommunistiska narrativ: Därför är Covid/vaccin pass ett absolut NEJ NEJ!! då detta inskriminerar Nuremberg Koden: https://en.wikipedia.org/wiki/Nuremberg_Code samt även Helsinki deklarationen 30 July – 1 August 1975: https://en.wikipedia.org/wiki/Helsinki_Accords

Och rör absolut inge grundlagen. Vi MÄNNISKOR måste säga och sätta stopp åt dessa tyranner som tror de kan printa 80% av totala pengar tillgångar under de senaste 2-3 åren och dölja det genom den totalt genomruttna och genomskinliga "plandemin". Jag är riktigt trött över all lögn om vaccin för att sedan berika ett fåtal människor såsom anthony fauci NIH som är under utredning i amerikanska kongressen: https://www.youtube.com/watch?v=FwKGN4cYiEI även Bill Gates som dubblat sina tillgångar från runt 90b usd till över 200b usd över loppet av covid teatern för att sina investeringar i pfizer samt de andra blackrock ägda vaccin företag som Johnson and johnson, moderna, biontech lyssna på dessa lögner!! :https://www.facebook.com/LukeRudkowski/videos/893982554653566

inte nog med jeffrey epstein scandalen nu är även Hunter Biden's laptop ett riktigt hett ämne. Så nu sätter vi stopp för det mest tyranniska system som forceras över oss människor från den främmande WEF makten och triumpfiera som människor igen! vill ni inte ut på solsemester nånstans på vår fina lilla blåa planet som fria individer och uptäcka moder jord precis nu när vi är vid gränsen till ultimat frihet eller orwelliska spådomar. jag har sagt mitt, tack för mig, jag hoppas ers inre rättväsende kan göra oss starka och fria åter igen. tack och hej! må väl och jätte mkt kärlek <3 peace!!

Zun Tri (Halmstad, 2022-04-07)

#220

Jag tycker att hon borde avgå!

Marina Spetz (Kalsborg, 2022-04-07)

#227

Så länge vi har en inkompetent regering
Så skall inga sådana beslut tas

Björn Söderberg (Storå, 2022-04-07)

#229

Hon är korrupt

Ove Berntsson (Lycke, 2022-04-07)

#233

Lena Hallengren är en fara för allmänheten med sin inkompetens, arrogans och ovilja att ta till sig verifierad fakta och bevis! Hon borde Skämmas som väljer att vara kvar på sitt ämbete och inte självmant avgår Nu!

Helene Backlund (Skurup, 2022-04-07)

#243

Mitt liv och min hälsa har skadats allvarligt av covidvaccinet.

Kajsa Olsson Gustaver (Nyköping, 2022-04-07)

#244

En forsättning av Covid injektioner när man nu vet alla dess mycket allvarliga biverkningar är lika med folkmord !!! Totalt oacceptabelt!!!

Annika Lundin (Bullaren, 2022-04-07)

#247

Lena Hallengren begår brott mot mänskligheten med berått mod. Hon har fått utrymme att bevisa sin oförmåga och inkompetens under allt för lång tid. Nu räcker det, Hela svenska folket är drabbade av hennes ideer och hon hotar nu mänskligheten, oss, våra barn, barnbarn och kommande generationer efter det. Avgå.

Olivia Larsson (Stockholm, 2022-04-07)

#252

Hon ber folket offentligt att avstå sina mänskliga rättigheter och friheter. Ljuger oss rakt upp i ansiktet om fakta som inte är vetenskaplig eller beprövad.
Jag har inget förtroende alls för Lena Hallengren. Hon lyssnar inte på folket. Och jag citerar en klok och väldigt känd och respekterad kvinna, som lämnat detta jordelivet för många år sedan….
” När människor med makt slutar att lyssna på folket, då är det dags för de att avgå”

Bidil Hedén (Timmele, 2022-04-07)

#253

Korrupta politiker

Holst Barbro (Nässjö , 2022-04-07)

#254

SVERIGES Regering, Socialministern Lena Hallgren och FHM LURAR Svenska FOLKET att utsätta sig för "giftiga kemikalier, Biovapen & livsfarliga Corona Vaccin" i sin kropp som orsakar/vållar allvarliga biverkningar / sjukdomar livet ut i framtiden och dödsfall på människor!!
Trots mycket fakta/sanning från Vetenkap/Forskare Världen Över att Corona Vaccin är livsfarliga så "MÖRKAR " Regeringen & FHM SANNINGEN och fortsätter sin propaganda på att människor ska ta dessa vaccin injektioner, nu 4 e sprutan. Corona Vaccin är FOLKMORD på Svenska Folket!!
Jag kräver att Statsminister M Andersson och Lena Hallgren ska AVGÅ ifrån sina uppdrag i Regeringen !!
Corona Vaccin injektioner MÅSTE STOPPAS, pga att många människor har fått skador, sjukdomar och dödsfall!!

Kristina Brunberg (Göteborg, 2022-04-07)

#257

Lena Hallengren sprider osanning till svenska folket. Som politiker borde hon veta bättre. Som politiker borde hon inte tala nersättande till/om de ovaccinerade. Som politiker borde hon inte enbart gå läkemedelsbolagens ärenden med våra skattepengar.

Anne Åkerlöf (Åkersberga, 2022-04-07)

#258

Lena Hallengren, såsom en robot upprepar det manuskript hon fått tilldelat utan känsla för vad som är bäst för folket! Står man för något som är skadligt för levande organismer, och högljutt gör allt som står i ens makt att övertala och indoktrinera sitt folk som man är satt att arbeta FÖR att på egen risk utsätta sig själv och sina nära och kära för detta skadliga, DÅ ÄR MAN INTE LÄMPLIG ATT REPRESENTERA FOLKET UTAN SKA AVSÄTTAS!

Sara Lundstedt (Östersund , 2022-04-07)

#262

Ett ord: korruption.

Christopher McAlister (Uppsala , 2022-04-07)

#271

Vi lever i en demokrati och Lena har skött hela pandemin väldigt dåligt. Hon är inte kapabel att arbeta för folket då hon fullständigt ignorerar sanningen om alla biverkningar som har uppstått i samband med med alla injektioner.

Michaela Sydow (Bara, 2022-04-07)

#275

Har inget förtroende för Lena Hallengren, när hon propagerar för massvaccinering mot covid-19, trots att riskerna överstiger nyttan. Vi behöver absolut ingen vaccinfabrik eftersom vaccin mot covid-19 inte har någon positiv verkan överhuvudtaget. Vaccin mot covid-19 är varken säkert eller effektivt. Man ställer sig frågan om Lena Hallengren någon gång har tagit del av antalet biverkningar och dödsfall världen över. Hon tycks inte ha gjort det. Så hon har inte något förtroende hos mig. Hon bör avgå med omedelbar verkan ifall hon har någon självkritik.

Sylvia Persson (Skillingaryd, 2022-04-07)

#280

Lena Hallengren har begått ett brott genom att förespråka dessa skadliga sprutor. Hon är delaktig i korruption.

Jessica Martinsson (Mjölby, 2022-04-07)

#285

Lena Hallengren har gjort uttalanden som visar att om hon kunde så skulle hon med tvång ge hela befolkningen experimentella injektioner. Dessa injektioner har nu visat sig vara mycket farliga och inte skydda mot vare sig sjukdom eller smitta. Ändå vill hon fortsätta att föra kampanj för dessa livsfarliga injektioner. Hon har även drivit en hetsjakt på de människor som valt att inte delta i detta experiment. Finns inget förtroende för henne blan befolkningen.

Anna Mila (Kungsbacka , 2022-04-07)

#287

Lena Hallengren har visat sig helt inkompetent att sköta en så viktig post som hon mot all logik besitter.
Hon har skött allt runt pandemin under all kritik.

Lillemor Lidman (Linköping , 2022-04-07)

#300

Vaccinet har visats ej fungera.
Vaccinet ger alltför många farliga biverkningar.
Covid-19 är ej klassad som samhällsfarlig sjukdom. Skattepengar ska användas till nyttiga saker som hjälper samhället.

Helene Johansson (Boxholm , 2022-04-07)

#303

Hon har väldigt stor del i hur det svenska folket vänts mot varandra!
Utalanden som, vi ska leta upp dem (de ovaccinerade) o dags för krampaus gör att hon inte bara kan vara kvar utan även borde anmälas!

Linda Upman Norrman (Motala , 2022-04-07)

#310

Det som sker med covidhanteringen är förfärande...

Margaretha Westin (Fjärås, 2022-04-07)

#312

Oförenligt med FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, Nurnberglagarna att tvinga människor t medicinsk behandlingen o experiment. Om Hallengren inte förstår det, bör hon omedelbart lämna sin post

Sara Sorin (Linköping, 2022-04-07)

#313

Jag skriver under för jag anser Lena Hallengren har förstört SÅ mpnga liv både fysiskt och psykiskt genom sina lögner. Hon bär även detta yttersta ansvaret över alla dessa mord som skedde under 2020 på alla gamla och sjuka där man tog bort ALL medicinering och gav dem morfin (=aktiv avrättning ) och ingen syrgas samt att de fick ingen läkarundersökning. Mitt hjärta blöder över alla som kallblodigt offrade UTAN att få ha sina nära och kära hos sig

Jeanette Isaksson (Smedjebacken , 2022-04-07)

#314

Hon vill få hela Sveriges befolkning att ta injektioner mot coronavirus mot deras vilja. Hon är en diktator som vill bestämma över människor. Alla människor ska få bestämma över sina egna kroppar och det är Hon emot. Alltså är Hon emot frihet. Något som Sverige står för som land. Alltså borde Hon aldrig få vara Sveriges statsminister och borde avgå med omedelbar verkan.

Cassandra Eskilsson (Linköping , 2022-04-07)

#317

Det räcker nu!

Loredana Nuta (Sölvesborg , 2022-04-07)

#319

Fått nog av allt

Irene Holmqvist (Hofors, 2022-04-07)

#325

Den s k pandemin som inte längre existerar, har skötts på ett sätt som inte är försvarbart.
Lena Hallengren är ansvarig för denna enorma folkhälsoskandal där hon bortprioriterat en av hennes största ansvar - folkhälsan!
Hon fortsätter ställa sig bakom att massvaccinera medborgarna i Sverige, trots att vaccinen för covid19 bedöms vara till större risk än nytta. Nu inviger hon även Sveriges första covidvaccinfabrik i Sverige dit vi folket inte är välkommen, där vi folket inte informeras och hon förväntar sig att folket bara ska göra som hon säger.

Charlotte Hedberg (Karlstad , 2022-04-07)

#326

Verkligen obrydd och en hemsk människa

Sara Olsson (Bromölla , 2022-04-07)

#327

Därför att denna människa är farlig för vårt folk på riktigt 🤬
Måtte alla inblandade få ordentliga straff när detta bedrägeri kommer fram till alla att få ta del av, folkmord borde inte va tillåtet men precis det som pågår just nu 🤢🤮

Susanne Larsson (Visby, 2022-04-07)

#330

Denna så kallade vaccin har tveksam verkan med väldigt många som drabbats av biverkningar. Det är mycket av skattebetalarnas pengar inblandade, dessutom.

Andreas Oliveira Hennig (Hässelby, 2022-04-07)

#363

Att en svensk myndighet fortfarande lever kvar i att det har varit en pandemi och vaccinationer mot c19 är säkra och verkningsfulla trots alla varningar om biverkningarna!

Patrick Andersson (Uppsala , 2022-04-07)

#364

Jag skriver under grund av att människor ska ha kvar sin frihet och självbestemma rätten till sin kropp och fri rörlighet i samhället och välja vård.

Hilkka M Johansson (Strömsnäsbruk, 2022-04-07)

#365

Ämbetsmanna ansvaret inte återinfördes. Då hade Lena blivit åtalad. Så vo måste göra det på detta sätt istället.

Ian Durgé (Stockholm, 2022-04-07)

#370

Lena Hallengren utgår inte från folket och ska avsättas. Hon har i flera uttalanden uppviglat till polarisering av svenska folket, brutit mot grundlagen och mänskliga rättigheter genom sitt agerande och beslut.

Anette Lindberg (Uppsala , 2022-04-07)

#372

Lena Hallengren har inte någon som helst kompetens att företräda folket.

Vidya Lindberg (Uppsala, 2022-04-07)

#375

Jag vill inte att någon ska bestämma över min kropp.

Sveinssom Kristina (Skene, 2022-04-07)

#382

Hon bör avgå varför säger hon inte sanningen

Ingela Ejvinsson (Bjursås , 2022-04-07)

#388

Jag skriver under för att Lena Hallengren skall avgår omedelbart.
Orsak se nedan här.

Den s k pandemin som inte längre existerar, har skötts på ett sätt som inte är försvarbart.
Lena Hallengren är ansvarig för denna enorma folkhälsoskandal där hon bortprioriterat en av hennes största ansvar - folkhälsan!
Hon fortsätter ställa sig bakom att massvaccinera medborgarna i Sverige, trots att vaccinen för covid19 bedöms vara till större risk än nytta. Nu inviger hon även Sveriges första covidvaccinfabrik i Sverige dit vi folket inte är välkommen, där vi folket inte informeras och hon förväntar sig att folket bara ska göra som hon säger.

Vi kräver att Lena Hallengren avgår med omedelbar verkan

Annica Ångman (Tjörnarp, 2022-04-07)

#389

Lena Hallengren ska ställas till svars för brott mot mänskliga rättigheter. Hennes beslut bryter mot Sveriges grundlag, och äventyrar medborgarnas liv och hälsa. Lena Hallengren bör avgå omedelbart då hennes beslut är en direkt samhällsfara.

Torgny Holmlund (Skellefteå, 2022-04-07)

#394

För att myndigheter och regering använder ett biologiskt vapen mot befolkningen.

Kalle Blixt (Jönköping , 2022-04-07)

#395

Hon riskerar många liv för en farlig spruta . Dax att säga sanningen istället .

Maria Pettersson (Falkenberg , 2022-04-07)

#400

Lena Hallengren har gjort tillräcklig skada och ska betala tillbaka sin lön under de sista två åren!!

Lena Landin (Huskvarna , 2022-04-07)Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...