SENIORTRÄNINGSFÖRENING SANDVIKEN

Vi på Bodyvision Sweden AB ÄLSKAR träning och vill med hjälp av ER skapa en Förening som Ideelt ska jobba med att skapa ett friskt sandviken och gävleborg samt skapa gemenskap för alla SENIORER.

Idag är seniorer en otroligt stor växande del av vårt samhälle. Vi blir äldre och äldre tack vare enorma framsteg i vår teknik och medicin. Nånting vi däremot ofta glömmer bort med åldern är vikten av fysisk aktivitet!

Hjärt och kärlsjukdomar, Diabetes, fallskador, fetma och isolering är 5 stora faktorer som hämmar livskvaliten hos seniorer och i många fall leder till dödlig utgång.
Vi på Bodyvision vet hur man effektivt gör för att minska dessa faktorer och vi vill att ALLA ska ha råd med detta! Dessutom kommer detta ge avtryck på samhällsnivå och sjukvård inom vår region!

Häng med på vår resa och skriv under för att visa våra sponsorer att intresset är stort. Detta är absolut nödvändigt då ALL aktivitet som vi genomför skall vara ideelt.

En hel träningsanläggning BARA för seniorer!
Medlemsavgift : 1000kr/år
Inkluderar: Medlemskap, All form av aktivitet som genomförs av Föreningen.

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Mattias Larsson överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...