Namninsamling mot de höga elpriserna!

Namninsamling mot de höga elpriserna!

Moderaterna i Tyresö protesterar emot de höga elpriserna. Många är drabbade och detta beror på höga skatter och ideologiskt drivna politiska beslut.

Socialdemokraterna och Miljöpartiet har bedrivit en skadlig energipolitik under en längre tid men det är först nu svenska folket börjar drabbas av dess konsekvenser.

Moderaterna vill få ordning på de skenande elpriserna för svenska hushåll och företag. På kort sikt föreslår vi slopad skatt på el i januari och februari 2022. På längre sikt vill vi säkra stabil och planerbar energiproduktion genom tex nästa generations kärnkraft (SMR).

Hälften av elräkningen består redan av skatt och det är orimligt att staten ska tjäna ännu mer när elpriserna skenar. Består de höga elpriserna kommer staten att tjäna närmare 7 miljarder kronor bara i ökad moms. Vi tycker att skatten ska gå tillbaka till användarna och föreslår därför slopad energiskatt till EU:s miniminivåVi kräver därför:

  • Avskaffad elskatt under januari och februari.
  • Energiöverenskommelsen ska fullföljas.
  • Kärnkraften ska kunna vara en viktig del av Sveriges energiförsörjning under lång tid.
  • Villkoren för svensk vattenkraft ska förbättras, och Sverige ska fortsätta bygga ut den förnybara elproduktionen.

Hjälp oss protestera mot den obegripliga och skadliga energipolitik som regeringen står för.

Skriv under vår namninsamling!

Tyresömoderaterna


Anki Svensson, Tyresömoderaterna    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Anki Svensson, Tyresömoderaterna lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...