Låt Uuganbileg Bilegdemberel’ Familj stanna kvar

Uuganbileg Bilegdemberel är en riktigt duktig basketspelare som alltid kämpar hårt på planen och visar upp en fantastisk inställning. Han har verkligen en passion för spelet och det är tydligt att han älskar att spela basket. Men utanför planen är han en ung grabb med ett stort hjärta som alltid bryr sig om andra människor.

Uuganbileg är född i Mongoliet och flyttade till Sverige tillsammans med sin familj för att få ett bättre liv. Han har bott i Sverige i 3-4 år nu, och har hunnit skapa sig ett stort nätverk av vänner och bekanta. Han är mycket omtyckt av alla som känner honom och har en riktigt bra relation med alla sina vänner.

Tyvärr har hans mamma förlorat sitt jobb, vilket har lett till att Migrationsverket har beslutat att de måste lämna Sverige. Detta är naturligtvis en mycket svår situation för Uuganbileg och hans familj, och det är något som har påverkat honom på många olika sätt. Han har känt sig orolig och osäker på framtiden, och har haft svårt att fokusera på basketen som han älskar så mycket.

Men trots allt detta har Uuganbileg fortsatt att kämpa på och har inte gett upp hoppet. Han har haft stöd från sina vänner och lagkamrater, och har känt att han har någon att prata med när han behöver det som mest. Han är också mycket duktig i skolan och har alltid varit en flitig elev.

Vi alla är jätte ledsna över att Uuganbileg och hans familj måste lämna Sverige. Det är helt absurt att en person ska bli utvisad från sitt nya land på grund av att de har förlorat sitt jobb. Att bli anställd kan man lösa och behövs absolut inte bli utvisad på grund av det. Vi hoppas verkligen att beslutet ändras. 

Han lägger alltid andra före han själv och förtjänar absolut inte detta....

 

Upptateringer på instagram: KhangaMunkhbaatar 


Khanga Munkhbaatar    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva på godkänner jag att Khanga Munkhbaatar kan se all information jag lämnar i detta formulär.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.

Vi offentliggör inte din e-postadress på nätet.


Jag godkänner att informationen som jag anger på det här formuläret behandlas i följande syften:
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...