Låt Pierre Salibi Stanna!

Hej.  

Nu är jag riktigt arg, förbannad och sjukt besviken på de svenska lagarna och reglerna, som ni påstår att ni följer!?!?  

Vad är det för lagar och regler egentligen???  

Hur kan man utvisa en kille som kom hit som 10-åring med sin familj (mamma, pappa, storebror och som sedan fick en lillasyster som är född i Sverige), och  idag är 27 år???

Han har sitt hela liv i detta land som ÄR hans hemland!

Han har gått i grundskolan, pluggat vidare till VVS-ingenjör (som han jobbat som i drygt 4,5 år), han är sambo med en svensk tjej sedan drygt 1 år, hans föräldrar och syskon har uppehålltillstånd….Vad mer krävs???

Min vän har sedan 2 år tillbaka fått återreseförbud till Sverige pga att han uteblev vid tidigare beslut om utvisning, och han hade då precis fyllt 18 år, och enligt svensk lag är han då myndig (vuxen)...

Han undanhölls den informationen från sina föräldrar som inte ville oroa honom av förklarliga skäl, så han hade ingen möjlighet att närvara ensam och dessutom saknade han ID-handlingar från sitt tidigare hemland Libanon, som gjorde det omöjligt för honom att resa dit.

Ska detta hindra honom (som är en otroligt skötsam , ödmjuk, fin, laglig person) att få bygga en framtid med trygghet och kärlek med sin sambo, vänner och kollegor  i detta land?

Ska Pierre behöva åka till ett land som är oroligt och instabilt , och som dessutom inte varit sitt hem på över 16 år?

Är det meningen att han inte ska kunna leva ett normalt tryggt liv och kunna bli kär och planera en framtid, bara för att han inte har asyl i landet?

Hur tror ni att hans sambo mår i detta läge?

Hon har träffat en man som hon är villig att bygga sin framtid med och nu hotas han att ryckas bort från henne.

Det ni gör är att styra över andra människors liv och öden, och för er är detta bara en siffra i era papper, men det handlar om människoliv.

Min vän och kollega Pierre är en människa med ett liv och en framtid i Sverige, där han dessutom arbetar inom ett bristyrke som VVS-ingenjör och betalar skatt.

Han har sin älskade sambo som han vill planera familj och sin framtid med, sin storebror och sin brors-barn som riskerar bli av med sin bror och farbror och sina föräldrar och lillasyster som idag är snart 15 år och har bott hela sitt liv i Sverige, och som för övrigt mår psykiskt dåligt p.g.a. de utvisningshot hon levt med under hela sin uppväxt.

Ni hotar med att utvisa min kollega som levt i Sverige i över 16 år!

Vad är det för lag som säger att ni kan förstöra människors liv!?

Hur kommer en framtid för honom se ut i Libanon som styrs av korruption, finns det överhuvudtaget någon framtid för honom där?

Pierres Sambo och kollegor har som till stöd för Pierre även gjort en demonstration utanför Migrationsverket i Sundbyberg (helt enligt lag och ordning), för att visa vårt stöd för Pierres öde.

Nu ligger hans öde i era händer, och jag tycker att ni som medmänniskor bör se över detta ännu en gång, om ni har ett hjärta i kroppen!

Vad är det i så fall för lagar som låter kriminella, våldtäktsmän att få stanna på vår bekostnad av våra skattepengar, men utvisar lagliga skötsamma människor som anpassat och integrerat sig till vårt land och dess regler???  

OM detta ska kallas lag och människorätt så skäms jag över att vara svensk!  

Hälsningar från en besviken svensk som inte heller gjort sitt val att födas i detta land, men hade "turen" att födas av svenska infödda föräldrar!

Pia Hedman

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Pierre Salibi lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...