Låt kulturskolan vara kulturskola...

och låt barnen från Råbergsskolan få en bättre lösning. 

 

Sigtuna Komun har i panik bestämt sig för att flytta alla barnen från Råbergsskolan till Kulturskolans lokaler i Märsta. Ett mycket dåligt och illa övervägt beslut. Lokalerna är dåligt anpassade för "vanlig" lektionsverksamhet. T ex måste danssalarnas golv byggas över för att inte förstöras. Samtidigt har inge tillfredsställande plan presenterats för hur Kulturskolan ska lösa sin verksamhet. Att låta låg och mellanstadieelever tilbringa sina dagar i Kulturskolan är dessutom ett dåligt alternativ eftersom vettiga lokaler för Mat, elevhälsa mm saknas. Dessutom saknas vettig skolgård om vi inte vill att dessa små barn ska dra runt i Centrum under raterna. Det överilade och illa genomtänkta beslutet skickar i slutändan ett väldigt tråkigt budskap; att kultur inte är värt det minsta i Sigtuna komun.

 

Genom att skriva under vill jag påverka Sigtuna Kommun till att riva upp det felaktiga beslutet att låta Råbergsskolans elever flytta över till Kulturskolans lokaler under renoveringen av Råbergsskolan

Skriv på denna namninsamling


ELLER

Din e-postadress kommer inte att publiceras på vår webbplats. Insamlingens upphovsman kommer dock att se alla upplysningar du lämnar på detta formulär.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din signatur. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.
Facebook