Hjälp oss att låta våra barn gå kvar i Bergshammars skola!

Med så kort tid kvar till sommarlovet har vi vårdnadshavare fått till oss att skolledningen vill flytta nuvarande årskurs 4 och 5 till Svalsta skola till hösten 2023. Deras plan är att göra två årskurs 5 och två årskurs 6 tillsammans med elever på Svalsta skola, detta påverkar alltså dom också. 

Vi är nu flera vårdnadshavare som vill att våra barn ska få gå kvar i Bergshammars skola där de har gått i flera år, där dom har sina kompisar och där dom har sin trygghet. 

Man har inte heller låtit barnen ha en åsikt, man har inte frågat vad dom tänker och känner vilket dom enligt barnkonventionen har rätt till, det är inga småbarn. 

Hjälp oss behålla Bergshammar skola intakt med årskurs 5 och 6 såsom det ska vara. Även för att eventuella beslut i framtiden också ska förhindras. 

Denna namninsamling kommer att lämnas in till beslutsfattarna vilket innebär att du i och med signeringen godkänner att vi lämnar vidare ditt namn i ändamål som har med denna namninsamling att göra

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att My Jensen lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLERBetald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...