Granskning av Brogården, socialtjänsten, övrigt boende etc.

Är du en ledsen och nedstämd mamma och-/eller pappa som efter att ha bott på ett utredningsboende, (t.ex Brogården utanför Uppsala), och sedan blivit fruktandsvärt nedtryckt av personalen på boendet och av socialtjänsten, snälla skriv under detta.

Du får gärna lämna en kommentar, då en kommentar om hur ditt bemötande varit på det boende ni bott på, och hur er upplevelse varit och gärna vilket boende ni bott på.

Vi måste stoppa det som socialtjänsten och utredningsboendena i Sverige sysslar med. Det ända de gör är att ta barn, förstöra föräldrarnas liv.

Flera mammor, flera pappor och även barn begår självmord, socialen bör granskas, utredningsboendena även de.

Skriv under, ju fler underskrivter och ju fler historier samt vilket boende ni bott på desto enklare blir granskningen och att detta tas upp. Ni kan om ni vill, även vara anonyma :)

Tack för er underskrift.

Detta är vår fina lilla flicka, hon är LVU:ad och familjehemsplacerad :( .

Image_(4)1.jpeg

Skriv på denna namninsamling

Genom att underteckna godkänner jag att Björn Eriksson lämnar över informationen som jag tillhandahåller i det här formuläret till dem som bestämmer i frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )