Nödstopp av riskfyllda experiment på barn - Fridlys Barnen

Quoted post

Madeleif

#7 Re:

2021-09-21 15:08

#1: -  

 Det är inte heller OK att låta skolorna sköta detta! Det ingår inte i skolans uppdrag, och vi lärare ska absolut inte behöva göra detta - det ingår INTE i våra arbetsuppgifter! Jag hoppas verkligen inte att det blir så på vår skola, då kommer jag iallafall att vägra! 

Jag tror att detta är ett fegt sätt av kommunerna att lägga över ansvaret på skolan istället. De är fullt medvetna om riskerna och vill såklart inte anklagas för de eventuella biverkningar och negativa effekter som barnen i framtiden visar sig få av vaccinet. Eftersom barnen då fått vaccinet i skolan, och/eller påverkats av skolan att ta vaccinet, så kommer föräldrar rent automatiskt (generellt) skicka sina klagomål till skolan, istället för till kommunen/staten. Detta vet staten och det är därför de gör detta. Så fegt! Men de ljuger om anledningen och skyller det på att "skolan är en mer trygg miljö för barnen än vad ett sjukhus är, så därför gör vi det i skolan". Jag ser rakt igenom denna bullshit!

Svar

Anna, mamma till David

#8 Re: Re:

2021-09-22 08:07:49

#7: Madeleif - Re:  

 Jag håller helt med dig i allt! All heder till dig som lärare som vägrar ställa upp på denna rena ondska gentemot våra barn!!!💖🌷

Om alla inom skolan och även inom vården var så kloka och förnuftiga som du, så skulle de aldrig lyckas med detta brott mot mänskliga rättigheter!!!
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...