Vi vill ha tillbaka Håkan Juholt


Gäst

/ #55 Extra kongress

2012-01-25 20:41

Hej vänner!
Det är många som är ledsna för att Håkan Juholt avgått. Mycket ledsna. En del lämnar till och med (S) pga av det. Det tror vi är fel väg. Hjärtat må tala sant men vi måste också lyssna till huvudet och det säger att de som känner så här starkt över det fula som hänt är just de som behövs allra mest inom (S) om vi ska kunna få (S) på rätt riktning igen. Ett sätt att läka såren kan vara en extra kongress så att en ny partiledare väljs på ett öppet sätt. Gärna för mig om det leder till att Håkan kommer tillbaka.

Vi är därför några som lagt upp en petition här:

http://www.skrivunder.com/signatures/oppet_brev_angaende_en_ny_socialdemokratisk_partiledare/

Vi har gjort så här eftersom det är så helt omöjligt att komma till tals med de som styr (S) - ett tidigare öppet brev undertecknat av 50 namn - och det är inte lätt att få ihop så många med namn, telefon och email! - ledde inte ens till en personlig kommentar från Carin Jämtin! (http://timogan.name/attatertahjartatipolitiken/omdetoppnabrevettillsocialdemokraterna.htm)
En partisekreterare skall väl hålla kontakten med medlemmarna?

Läs och skriv gärna under. Det behövs en rejäl valprocess för en ny partiledare tror många av oss för att läka såren som uppstått efter Håkan Juholts påtvingade avgång.

Stefan Sigfried