Avkriminalisering

Viktor

/ #370

2016-11-11 12:04

Att legalisera cannabis för medicinskt bruk är en stor skillnad från att legalisera det för att röka. Men får vi till att det kan användas för medicinskt bruk så är vi på god väg. Jag är för att legalisera för båda delarna med grunden att det kommer gynna Sverige ekonomiskt och för att det fungerar så bra i dom länderna där det är lagligt.

Idag röstades det för en legalision i fem delstater i USA. Jag ser det väldigt possitivt i framgången för att legalisera cannabis då många länder ser hur detta påverkar landet possitivt.

Dock kommer det dröja länge innan det blir lagligt här i Norden men vi måste kämpa för det och dela där här insamlingen på socialmedia, sprid och prata om det.

Folk är rädda för det dom inte vet något om och staten propagerar ut falsk information om cannabis i skolorna.

Cannabis borde klassas på samma sätt som alkohol och styras där efter. Kan min granne brygga öl hemma i sin lägenhet så borde jag få odla.

Jag har god erfarenhet av cannabis och vet både dom negativa och positiva sidorna med det. Jag menar inte att cannabis är ofarligt som många tror men cannabis är långt i från så farligt som staten lägger fram det i skolorna.

Gott folk och cannabis älskare ingenting är bra i för stora mängder oavsett om det handlar om en Big Mac eller cannabis. 

Så ta erat förnuft och skriv under för ett samhälle där vi regulerat kan inta TCH och avkriminalisera cannabis användande.

ps. gå in på norska NRK.no och se på Folkeopplysningen där dom har ett valdigt bra avsnitt om cannabis. Där får ni en verklighetsuppfattning om vad cannabis egentligen är.